Lager

Vores lager er blevet moderniseret i løbet af de sidste 15 år og dækker idag, næsten 10.000 kvadratmeter.

I løbet af de senere år har Jensen Seeds A/S løbende optimeret og udvidet produktionslinjerne og kapaciteten hos vores maskiner.

I 2003 investerede vi i den første nye fuldautomatiske renselinie, der er designet specielt til spinat, hvor alle processer er i overensstemmelse med forrensning, børstning, luftrensning, indstøbt cylinder, tyngdekraftsafskiller, dimensionering / sortering og farve sortering. Alle processer styres af computer.

Senere kom en anden optimering af en af ​​renselinjerne - denne gang med en integreret farvesorter og ny lufttyksrens. På denne måde nedsættes behandling og håndteringstid, og produktets kvalitet øges. I 2009 begyndte Jensen Seeds A/S at udføre egne spire- og renhedsanalyser.  Disse er primært anvendt som vejledning i den løbende rensningsproces, men også som information til vores kunder. Analyserne udføres i overensstemmelse med ISTA-metoderne i vores eget laboratorium.

Videoovervågning af udendørsområderne blev implementeret i 2009. For at forhindre menneskelige fejl blev der implementeret et trådløst logistikstyringssystem med brug af RFID-tags i vores produktion i 2009. Dette vil teknisk forhindre blandingsfejl ved opfyldning af en renselinje.